Политика на испорака

ПОЛИТИКА НА ИСПОРАКА НА ПРОИЗВОДИТЕ

Производите/подароците порачани преку Интернет продавницата giftsmacedonia.com се испорачуваат во рок од 1 до 5 работни дена, сметајќи од моментот на плаќање на нарачката. Во случај на голема заинтересираност за производите кои се наоѓаат во Вашата кошничка, а постои ограничена залиха од истите производи, и поради тоа нема да бидат повеќе достапни,  ќе бидете известени преку е- маил во рок од 24 часа.

Доколку подарокот сте го побарале во работен ден (пон-петок), до 13 часот, истиот ќе Ви биде испорачан во рок 1-3 работни дена на територија на Скопје, а надвор од Скопје, на територија на С. Македонија после 2-5 дена од сметано од работниот ден на плаќањето на нарачката.

Доколку подарокот сте го нарачале во неработен ден (сабота, недела или празник) , подарокот ќе се достави во рок 2-3 работни дена после неработните денови на територија на Скопје, а 3-5 дена на територија на С. Македонија.

Достава на  производи во неработни денови (сабота, недела и празник) вршиме само на територија на Скопје (централно градско подрачје) и таа изнесува 400 ден.

Достава на производи во точно одредено време и место после 18h на територија на Скопје  (централно градско подрачје ) изнесува 400 ден.

Во случај да не се пронајде лицето, тогаш ќе Ве контактираме за да најдеме заедничко решение и подарокот да се достави до славеникот . Затоа е неопходно Вие да го назначите,  денот, времето и местото на испораката на подарокот, и задолжително да го оставите Вашиот контакт број како и бројот на славеникот при нарачување на подарокот.

За достава на производите соработуваме со повеќе компании за испорака на пратки. Доколку има доцнење на испораката од страна на курирските служби, ние не сносиме никаква одговорност.

Цените за испорака на подароците се :

  • На територија на Скопје – 200 ден. (Начин на плаќање: Плаќање при достава, Плаќање со уплатница или со картичка на нашата страна)
  • На територија на Македонија, освен Скопје –  200 ден.(Начин на плаќање: Плаќање при достава, Плаќање со уплатница или со картичка на нашата страна)
  • Испорака за време на државни празници, неработни денови (сабота, недела), како и во терминот од 18h до 24:00 h се наплаќа 400 ден. (Начин на плаќање: Плаќање при достава, Плаќање со уплатница или со картичка на нашата страна)

НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

Можете да одберете неколку начини за плаќање и тоа : Онлајн со платежна картичка (MASTER, VISA), плаќање на уплатница, како и плаќање на врата.

Како плаќате на Интернет?

– Креирате свое корисничко име и лозинка, за да извршите наплата на производите.

– Ја полните својата кошничка со подароците кои сакате да ги купите.

– Потоа преминувате на модулот за плаќање

ВАЖНО !

Точниот телефонски број, и лицето кое го прима производот/подарокот е задолжителен податок при правење нарачка.

Подароците се резервирани за испорака по добиената потврда за плаќање од страна на Купувачот.

За проблеми при достава контактирајте не на :

E-mail: info@giftsmacedonia.com

Tel: +389 76 748 848