Zippo 29157 – Harley-Davidson

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.900,00 ден

Опис

Оригинални ZIPPO запалки .

Богат избор на запалки- колекција 2020 !

Погледни од најновите каталози, и избери модел на запалка.

КАТАЛОЗИ 2020 (Каталогот е поделен во неколку документи :1,2,3,4. Кликнете на секој од нив поединечно, за да одберете производ и јавете ни се за достапност на производот)

Каталог 1: Линк Zippo_2020_Harley-Davidson_Collection_US-7-8

Каталог 2: Линк Zippo_2020_Harley-Davidson_Collection_US-9-10

Каталог 3: ЛинкZippo_2020_Harley-Davidson_Collection_US-11-12

Каталог 4: ЛинкZippo_2020_Harley-Davidson_Collection_US-13-14

 

Нaпомена : Нарачката ја испорачуваме на територија на Скопје, следниот ден од моментот на уплата на нарачката , или од моментот на нарачката (доколку е одбрана опцијата плаќање на врата), а на теритотија на С. Македонија 1-3 дена од моментот на уплата на нарачката.
Цената на испораката во работен ден, до 18h изнесува 160 ден на територија на С. Македонија., а испорака после 18h, или во неработен ден (сабота, недела, празник) изнесува 400 ден. Испораката ја избирате при нарачување на подарокот, и негово ставање во Вашата кошничка.
Испорака во неработни денови, празници и после 18h вршиме исклучиво на територија на Скопје (централно градско подрачје).
При избор на подарокот, во случај на недостапност на боја и и вид на цвеќе, ние ќе  Ве контактираме, за да ја прилагодиме нарачката, со она со кое располагаме во дадениот момент. Затоа, Ве молиме задолжително оставете го Вашиот телефонски број, и ние ќе Ве контактираме во рок од 24h за дадената нарачка или испратете е-маил на info@giftsmacedonia.com или порака на нашиот вибер број 076 748 848 .
Нашите задоволни клиенти се нашиот приоритет !
Тимот на GiftsMacedonia

 

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.