Zippo 29096

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

2.600 ден

Highlights

Zippo 29096

доживотна гаранција

Опис

Zippo 29096

доживотна гаранција

Доаѓа спакувана во кутија за подароци. За оптимални перформанси, користете оригинален Zippo бензин од овластен увозник.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.