Ланче со скаларна енергија

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

999 ден

На залиха

Highlights

Quantum Pendant. Ланче со привезок со квантна скаларна енергија.

Опис

Ланче со привезок од вулкански камен. Овие привезоци се направени од специјална вулканска лава, која содржи над 70 природни минерали. Оваа лава, исклучиво пронајдена во Јапонија, се произведува и преработува под екстремни температури. Користејќи третман со ниска температура, потоа се стврднува за да се формира био-керамика.

Привезокот доаѓа со картичка за автентичност и кутија. Помага да се подобри био-полето на организмот. Со спроведување на скаларната енергија се создава поле на заштита околу телото. Овој заштитен оклоп ги отстранува и поништува ефектите од штетните влијанија и зрачења кои можат да бидат причина за разни енергетски блокади и дисбаланси.

Позитивни ефекти:

Ефект 1: Подобрување на функцијата на белите дробови

Ефект 2: Зајакнување на имунитетот

Ефект 3: Подобрување на функцијата на миокардот

Ефект 4: Понизок крвен притисок

Ефект 5: Прочистување на воздухот

Ефект 6: Поттикнува позитивна енергија

Ефект 7: Одложување на стареењето

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.