Opinel N°9 Oyster

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.100 ден

Категорија Ознаки: , , ,

Опис

Единствен специјализиран нож за школки во Македонија, и притоа произведен од Опинел. Практичен а истовремено и колекционерски примерок по ниска цена. Доаѓа во картонска кутија

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.