Манжетни – Federico

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

800 ден

Highlights

Манжетни – Federico

Машки манжетни од Федерико, изработени од метал со син/зелен/златен камен во тркалезна форма. Уникатна комбинација со која било кошула и машки костум.

Пред да го нарачате производот јавете се на  076 748 848 за да ја проверите неговата достапност!

Опис

Манжетни – Federico

Машки манжетни од Федерико, изработени од метал со син/зелен/златен камен во тркалезна форма. Уникатна комбинација со која било кошула и машки костум.

Пред да го нарачате производот јавете се на  076 748 848 за да ја проверите неговата достапност!

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.