Комбинирана слика тродимензионална

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

2.350 ден

Highlights

Димензија 21х29.7

3Д форма пеперутки и цвеќиња во филигран техника од срмени конци.

Опис

Димензија 21х29.7

Сликата е изработена со тродимензионални форми на пеперутки и цвеќиња.

ЗАБЕЛЕШКА: Сликите се во филигран техника од срмени конци.
Во цената е вклучена рамка. Одредени слики можат да бидат изработени во 3Д форми.
Рокот за изработување на сликите со димензии 10х15 цм, 13х18 цм, 15х21 цм е 2-3 работни денови.
Рокот за изработување на слика со димензии 21х29.7 цм е од 3-4 работни денови, а рокот за изработување на слика со димензии 29.7х42 цм е од 7 до 10 работни денови, во зависност од сложеноста на сликата која треба да биде изработена.

Сликите, дополнително со договор можат да бидат изработени и во други бои на срмен конец и друга боја на картон за подлога на сликата, различно од понуденото.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.