Букет од 101 роза

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

11.500,00 ден

Highlights

Букет од 101 роза (боја по избор)

Нaпомена : Нарачката ја испорачуваме на територија на Скопје, следниот ден од моментот на уплата на нарачката , или од моментот на нарачката (доколку е одбрана опцијата плаќање на врата).
Цената на испораката во работен ден, до 18h изнесува 160 ден., а испорака после 18h, или во неработен ден (сабота, недела, празник) изнесува 400 ден. Испораката ја избирате при нарачување на подарокот, и негово ставање во Вашата кошничка.
При избор на цветни аранжмани, во случај на недостапност на боја и и вид на цвеќе,ние ќе  Ве контактираме, за да ја прилагодиме нарачката, со она со кое располагаме во дадениот момент. Затоа, Ве молиме задолжително оставете го Вашиот телефонски број, и ние ќе Ве контактираме во рок од 24h за дадената нарачка или испратете е-маил на info@giftsmacedonia.com или порака на нашиот вибер број 076 748 848 .
Нашите задоволни клиенти се нашиот приоритет !
Тимот на GiftsMacedonia

Опис

Букет од 101 роза (боја по избор) – Промотивна цена до 11-ти Октомври 2020

Нaпомена : Нарачката ја испорачуваме на територија на Скопје, следниот ден од моментот на уплата на нарачката, или од моментот на нарачката (доколку е одбрана опцијата плаќање на врата).
Цената на испораката во работен ден, до 18h изнесува 160 ден., а испорака после 18h, или во неработен ден (сабота, недела, празник) изнесува 400 ден. Испораката ја избирате при нарачување на подарокот и негово ставање во Вашата кошничка.
При избор на цветни аранжмани, во случај на недостапност на боја и и вид на цвеќе, ние ќе  Ве контактираме, за да ја прилагодиме нарачката со она со кое располагаме во дадениот момент. Затоа, Ве молиме задолжително оставете го Вашиот телефонски број, испратете е-маил на info@giftsmacedonia.com или порака на нашиот вибер број 076 748 848, и ние ќе Ве контактираме во рок од 24h.
Нашите задоволни клиенти се нашиот приоритет !
Тимот на GiftsMacedonia

Дополнителни информации

Тежина 0,5 kg
0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.