Чоколадо и вино

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.850,00 ден

Опис

Плишана персонализирана кутија со вино Стопи  0.75 л. и 20 коцка 5 гр. чоколатца

Нарачката ја доставуваме 1-3 дена од моментот на уплата на нарачката.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.