Уникатни обетки, сребрен накит, изработени рачно со техниката Филигран.Обетки

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.900 ден

Достапно по нарачка

Highlights

Униктни обетки, сребрен накит, изработени рачно со техниката Филигран.

Опис

Униктни обетки, сребрен накит, изработени рачно со техниката Филигран.

Напомена: Сите филигрански производи се уникатни и се изработуваат по нарачка, за што се потребни 2 до 3 работни дена, сметано од денот кога е извршена нарачката.
Откако ќе го направите Вашиот избор, и го нарачате производот, ние ќе Ве контактираме во рок од 24h.
Ве молиме задолжително оставете го Вашиот телефонски број во формуларот за нарачка, или испратете е-маил на info@giftsmacedonia.com или порака на нашиот вибер број 076 748 848.

Нашите задоволни клиенти се нашиот приоритет !
Тимот на GiftsMacedonia

Дополнителни информации

Тежина 0,1 кг
0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.