Уникатни обетки, сребрен накит, изработени рачно со техниката Филигран.

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.700,00 ден

Highlights

Униктни обетки, сребрен накит, изработени рачно со техниката Филигран.

Опис

Униктни обетки, сребрен накит, изработени рачно со техниката Филигран.

Дополнителни информации

Тежина 0,1 kg
0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.