Слика филигран од срма мачиња во пар, 15×21 cm

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.300,00 ден

Highlights

Сликите се во филигран техника од срмени конци.
Во цената е вклучена рамка. Одредени слики можат да бидат изработени во 3Д форми.
Рокот за изработување на сликите со димензии 10х15 цм, 13х18 цм, 15х21 цм е 2-3 работни денови.
Рокот за изработување на слика со димензии 21х29.7 цм е од 3-4 работни денови, а рокот за изработување на слика со димензии 29.7х42 цм е од 7 до 10 работни денови, во зависност од сложеноста на сликата која треба да биде изработена.

SKU: ART11 Категорија Ознаки: , , , ,

Опис

Димензија 15х21

Сликите се изработуваат на гравиран или мазен картон со срмени конци. Зависно од големината на сликата, постои можност за допишување на посвета на самата слика. Сите слики се во рамка со стакло.

ЗАБЕЛЕШКА: Сликите се во филигран техника од срмени конци.
Во цената е вклучена рамка. Одредени слики можат да бидат изработени во 3Д форми.
Рокот за изработување на сликите со димензии 10х15 цм, 13х18 цм, 15х21 цм е 2-3 работни денови.
Рокот за изработување на слика со димензии 21х29.7 цм е од 3-4 работни денови, а рокот за изработување на слика со димензии 29.7х42 цм е од 7 до 10 работни денови, во зависност од сложеноста на сликата која треба да биде изработена.
Сликите, дополнително со договор можат да бидат изработени и во други бои на срмен конец и друга боја на картон за подлога на сликата, различно од понуденото.

Дополнителни информации

Димензија

15×21 cm I21x29,7 cm

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.