Сет за женско бебе – “Принцеза”

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

4.500 ден

Опис

Сет за женско бебе – “Принцеза” во плетена корпа

  • Памучни производи: лигавче, бенкица, капа
  • Цуцла, купка Џонсон или Бекутан, по избор.
  • Играчка – Мече

Важно: Нарачките во Скопје (централно градско подрачје) се доставуваат следниот работен ден од извршената нарачка/уплата. За испорака во неработни денови и празници (на  територија на Скопје- централно градско подрачје, испораката е 400 ден.)

Нарачките на територија надвор од Скопје,  на територија на С. Македонија се доставуваат 1 до 3 дена  од извршената нарачка/уплата (во работни денови).

Контактирајте не на info@giftsmacedonia.com за достапност на производот, бојата и испораката. Ве молиме, при пополнување на нарачката, задолжително да оставите контакт телефон и информации за времето и местото на испораката.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.