Оргонска пирамида – Горски кристал и Розев кварц -М

3.000 ден

Compare

Опис

Оргонска пирамида – Состав : Смола, Горски кристал 4smx1cm, бакар, 4 кристали -розев кварц, алуминиумски струготини

Големина на пирамида (основа) 9 sm – Домет 6-7 метри во просторот

НАПОМЕНА: Пред да ја нарачате пирамидата, проверете дали ја имаме истата на располагање, на 076 748 848 ! Пирамидите се уникатни. Доколку ја имаме во моментот , испорака е 3-4 дена на територја на С. Македонија. Во спротивно , може да Ви ја испорачаме за 10-35 дена од моментот на купување на истата.

 

💚Дали знаете што е Оргонит?

Оргонитот е моќна направа за прочистување на енергијата и генератор на виталната енергија (прана, чи, оргон, биоенергија) кој промовира хармонија, благосостојба и заштита.

Овој неверојатна направа поседува технологија способна да ја апсорбира негативната енергијата околу себе и да ја трансформира, промовирајќи го енергетскиот биланс и покачувањето на вибрационата фреквенција  во просторот, неопходна за здравјето на човекот.

Составен е од органски материјал (обично смола) и неоргански материјали (метали), што ја привлекуваат и ја рефлектират енергијата назад кон животната средина, како и кварцен кристал, модулирачки агенс, одговорен за филтрирање и прочистување на енергијатата, транформијаќи го негативното во позитивно.

Можеме да додадеме дополнителни кристали и камења, за да подобриме одредени фреквенции и специфични придобивки, но неговиот основен состав веќе делува на интегрален начин во заздравување на енергијата, во заштита од штетните ефекти на електромагнетни бранови емитирани од електрониката и во хармонизација на луѓето, околината, храната, животните и растенијата.

Дознајте повеќе за овие Прекрасни уреди за трансформцијата на енергијата, купете оргонски производ, и искуствено почуствувајте го подобрувањето на енергијата во Вашиот простор на делување.

Оргонска пирамида– има својство да ја зголеми  фреквенцијата за одлично здравје, виталност и заштита, изработена со зелен кварц и син кијанит (камен на Архангел Михаил)

 

💚 Горскиот кристал е „камен над сите камења“. Со својата енергија ја симболизира „Божјата бела светлина на Земјата“. Дејствува како катализатор и енергетски трансформатор. Ја претвора негативната енергија во позитивна. Тој е огледало на нашата душа и нејзин трансцендентален водич. Ги отфрла сите негативни сили, мисли, енергии и зла. Ја буди Божествената светлина во нашата душа, ја поврзува со Универзумот. Ја штити и зачувува нашата аура, ги отстранува блокадите и дисхармонијата на душата, ги осветлува нашите чувства, мислења и нè исполнува со нова животна енергија. Овој кристал  нè учи кои сме, ја отфрламе тешката Карма и го ослободува нашиот пат кон совршенството. Горскиот кристал има многу позитивно влијание врз духовната и менталната состојба и е одлична превенција од разни болести. Кристалот ја има оваа универзална способност така што може да се користи на сите енергетски зони или чакри и превентивно против сите болести. Ако немаме друг камен при рака, тогаш горскиот кристал е универзален камен за сите проблеми. Го ставаме на сите ослабени места и делува на сите чакри. За превенција најдобро е да го носите како ѓердан, привезок или во пирамида, поставена во близина .Горскиот кристал треба да биде во секој дом, затоа што ја прочистува енергијата, ги подобрува меѓучовечките односи во семејството. Во комбинација со розов кварц, тој е најефикасниот природен филтер од негативен статички електрицитет, односно за заштита од зрачење од компјутери, телевизори и други електрични апарати. Тој е исто така ефикасен како заштита од подземно зрачење. Покрај тоа, ги изедначува и неутрализира патогените зони.

💚 Розeвиот кварц е познат како лековит кристал и камен на безусловната љубов. Некои веруваат дека овие кристали емитуваат силни вибрации на љубовта, за кои се смета дека помагаат во емоционалното и заздравувањето на врската, како и зголемување на емпатијата.

💚 Жад – Значењето на каменот жад е чистота или прочистување. Жадот се смета за камен што ја штити и поддржува љубовната, срцева енергија Жадот исто така симболизира нежност и исполнетост. Уште една симболика на жадот е хармонија и рамнотежа.

💚 Аметист : За овој пурпурен камен се вели дека има неверојатно заштитувачка, лекувачка и прочистувачка моќ. Се тврди дека може да помогне да се ослободи умот од негативните мисли и да се засилат искреноста и духовната мудрост. Исто така, се вели дека допринесува да се зголеми бистрината на умот, фокусот и јасните мисли.

💚  Зелен кварц: Кристал на здравје и виталност. Промовира чувство на благосостојба и доверба во животот и се бори против психосоматски реакции. Развива јасновидство, самоконтрола, проникливост, помага при медитација, ја стимулира трансценденцијата и духовната моќ. Ја зајакнува тимусната жлезда. Ублажува болка, треска, несоница, замор, ги балансира дигестивниот, циркулаторниот и респираторниот систем. Промовира внатрешна рамнотежа и го намалува стресот. Има смирувачко дејство, промовира физичка и ментална благосостојба. Помага во зајакнување на имунитетот. Симболизира живот, здравје, изобилство и раст.

💚 Плав Кијанит- супер камен за духовна заштита кој ја содржи моќта на Синиот зрак на Архангел Михаил, способен да ги блокира и неутрализира сите напади на негативни сили. Стимулира и ја буди интуицијата, ја олеснува медитацијата и ги зајакнува нашите медитативни, духовни и ментални капацитети, промовирајќи сила, решителност, спокој и внатрешен мир. Помага во надминување на срамежливоста, вознемиреноста и стравовите.

Трансформирајте го вашиот живот со оргоните!

Нарачајте го вашиот прилагоден (само за Вас и Вашите потреби – изберете сопствен камен и кристал, кој ќе го ставиме во Вашата оргонска пирамида) преку тел. 076 748 848 💕

Сите делови содржат кварцен кристал (за енергетска транформација), бакар, метални струготини и смола во идеална пропорција и се изработени рачно со многу љубов!

# Оргонит # Оргонит # оргон # енергијаоргон # енергијавитал # енергијапозитивна # транформацијаенергија # хармонија # рамнотежа # просперитет # заштита # #оргонитпирамиди# смола

# духовност # проширувањенасвеста # здравје # автоматско препознавање # благодарност # медитација # јога # реики # кристали # чакри # вибрациона фреквенција # квантафизика #јога #yoga #корона # оргонскапирамида #чистењенапросторот #фенгшуи позитивнаенергија # негативнаенергија #

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

X

Додај во кошница