ОНЛАЈН КУРС – ЗГОЛЕМИ ЈА ТВОЈАТА САМОДОВЕРБА !

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.800 ден

Опис

  • Курсот е наменет за сите оние кои сакаат да работат на својот раст и развој, оние кои се чувствуваат несигурни, а сакаат да ја зголемат својата самодоверба.
  • 10 Лекции, видеа, аудио медитации, практични вежби и забавни содржини, под водство на искусниот инструктор Билјана Пешева, ќе Ви помогнат да ги трансформирате своите слаби страни во Ваши силни страни, а она што Ви е просечна или силна страна, да ја подобрите уште повеќе.
  • Предноста на овој курс е тоа што може да го следите со свое темпо и во било кое време во текот на денот, во било кој период од месеците кои следат.
  • Приклучете се на курсот, каде под персонално водство на инструкторот Билјана Пешева  ќе Ви биде овозможено за првпат во Вашиот живот, со самодоверба да чекорите низ иднината и по патот на Вашиот успех.

Со Љубов,

Билјана Пешева

 

 

 

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.