Ноќна лампа со ѕвездени и едукативни мотиви

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.100 ден

Опис

Проектор ноќна ламба – Starsky

Може да се врти, има 12 музики и 8 видови на светли бои!
Може да се користи и како ноќна ламба 😍
Има дополнителни теми како океан, еднорог, галаксија….
Една од најубавите детски лампи !😍

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.