Новогодишен ХЕПИ бокс

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

2.400 ден

Опис

За Новата Година подарете изненадување и радост . Прекрасен подарок за двајца кој содржи: две чаши со новогодишни мотиви, чоколада Линдор, 2 пара новогодишни термо чорапи, новогодишни украси и многу љубов!

 

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.