Наргиле – Магија

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

2.300 ден

Категории , Ознака:

Опис

#30507

  • црвен/жолт или плав
  • висок 55 см
  • 2 црева

Напомена ! Пред да нарачате, проверете дали производот е достапен на 076 748848

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.