МИНИ Бокс

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

3.000 ден

Опис

Кутија МИНИ Бокс со 17 црвени рози. Боја на кутијата (црна или црвена со бели точки).

Напомена: Пред да го купите подарокот, контактирајте не за достапноста на истиот!

Нарачка 2-3 дена однапред!

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.