Ланче со привезок од вулкански камен

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

799 ден

На залиха

Highlights

Ланче со привезок од вулкански камен

Опис

Ланче со привезок од вулкански камен. Привезокот е со квантна скаларна енергија и е направен од јапонски вулкан

Карактеристики: Ја зголемува енергијата. Помага при слабеење. Заштита од зрачење. Ја подобрува циркулацијата. Го смирува умот и го подобрува фокусот. Помага да се забави процесот на стареење. Ја зголемува издржливоста, и силата. Подобрување на спиењето и елиминирање на анксиозноста. Го подобрува имунолошкиот и ендокриниот систем. Ја намалува болката, и ја подобрува јфлексибилноста. Ја подобрува клеточната пропустливост, исхрана и детоксикација.

Привезокот содржи компонента на вулканска карпа и може да произведе негативна јонска енергија, го зајакнува био-енергетското поле на организмот за заштита од штетни електромагнетни бранови.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.