ЛАМБА Пирамида – Морски свет

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

2.490 ден

Опис

Лед ЛАМБА Пирамида/  за дома или во двор ,изработена од епоксидна смола, за сите љубители на морскиот амбиент.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.