Кутија со 30 чоколади – бебе

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

2.100 ден

Опис

Кутија (тврд картон) со 30 чоколатца 5 гр

Напомена: Нарачката се доставува од 1-4 дена, од моментот на уплата.

Постои можност истата нарачка да биде во кутија од мека картон, и  20 чоколатца. Линк до производот со 20 чоколатца.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.