Кутија со чоколади Рошен – ексклузив

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.600,00 ден

Highlights

Кутија плишана со 10 чоколади Рошен 45гр – пораки по избор

Лимитирано издание, само во црно златна или црвено златна комбинација.

 

Опис

Кутија плишана со 10 чоколади Рошен 45гр – пораки по избор

Лимитирано издание, само во црно златна или црвено златна комбинација.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.