Кутија со порака и цвеќе

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

1.900 ден

Опис

Кутија со персонализирана порака, на капакот на кутијата. Цвеќе – вештачко (бои по избор)

Кутијата и пораката се нарачуваат 3 дена однапред

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.