Редизајн на ЛОГО

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

9.000 ден

Опис

Трошоците за создавање на вашето лого зависат од повеќе фактори:
  • Дали ви треба целосно нов дизајн или редизајн на постоечко лого
  • Дали ви треба само лого или сакате целосна услуга што вклучува дизајн на визит карти, белешки, фактури и пликови, заедно со новото лого

Почетната цена за редизајн на веќе постојното лого е 9000 ден.

За понуда можете да не контајтирате на info@giftsmacedonia.com

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.