КЕНДИ бокс

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

Опис

Кутија со цвеќе и колачи/макаронси ! 7 рози и сезонско цвеќе!

Кутијата може да биде во златна, сребрена, црвена или розева боја !

Боја на макаронси по избор!

Име до 7 букви по избор ! Повеќе од 7 букви се наплаќа дополнително од понудената цена!

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.