КАРАНТИНСКИ ПРИКАЗНИ

 • Брза испорака

  Најпопуларни производи
 • Сигурна достава

 • Уникатни подароци

 • Сигурно плаќање

250,00 ден

Опис

 • Автор: Повеќе автори
 • Издавачка куќа: ТРИ
 • Година на издавање: 2020
 • Број на страни: 172
 • Димензии: 125/195
 • Корица: мека
 • Јазик: македонски
 • Годинава што ја живееме е година на предизвици, на застанати или одложени животни приказни. Карантинските приказни се омаж на времето поминато во карантин и наоѓањето утеха во исцелувачката моќ на зборот.Да ја запаметиме оваа 2020 како миг од нашата историја кога посведочивме големи промени, а ги запишавме заедно!

  „На крајот, сите стануваме приказни.“ Маргарет Атвуд

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.