Име од вечност

 • Брза испорака

  Најпопуларни производи
 • Сигурна достава

 • Уникатни подароци

 • Сигурно плаќање

200 ден

Категорија Ознаки: ,

Опис

ИМЕ ОД ВЕЧНОСТ

 • Автор: Ефтим Клетников
 • Издавачка куќа: ТРИ
 • ИСБН: 9786082300887
 • Година на издавање: 2012
 • Број на страни: 108
 • Димензии: 140X205
 • Корица: мека
 • Јазик: МК

Стоиме полни со искон
Стоиме полни со исконво
Името наше,а црни јавачи,
и тие и коњите од мрак
,ни идат на гостисо железна тупаница.
И летаат на парампарчињапосатките сосе неботона првата зора во нив.
Истекла блажинатаво правта на столчените ѕвезди.
И рана е кладенецотод кој пие судбинабитието наше.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.