Икона Св. Никола Чудотворец

7.200 ден

Филигран од срма – икона Св. Никола Чудотворец

Димензија 29.7 х 42 cm

Сликите се изработуваат на гравиран или мазен картон со срмени конци. Зависно од големината на сликата, постои можност за допишување на посвета на самата слика. Сите слики се во рамка со стакло.

Compare

Опис

Филигран од срма – икона Св. Никола Чудотворец

Димензија 29.7 х 42 cm

Сликите се изработуваат на гравиран или мазен картон со срмени конци. Зависно од големината на сликата, постои можност за допишување на посвета на самата слика. Сите слики се во рамка со стакло.

ЗАБЕЛЕШКА: Сликите се во филигран техника од срмени конци.
Во цената е вклучена рамка. Одредени слики можат да бидат изработени во 3Д форми.
Рокот за изработување на сликите со димензии 10х15 цм, 13х18 цм, 15х21 цм е 2-3 работни денови.
Рокот за изработување на слика со димензии 21х29.7 цм е од 3-4 работни денови, а рокот за изработување на слика со димензии 29.7х42 цм е од 7 до 10 работни денови, во зависност од сложеноста на сликата која треба да биде изработена.

Сликите, дополнително со договор можат да бидат изработени и во други бои на срмен конец и друга боја на картон за подлога на сликата, различно од понуденото.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

X

Додај во кошница