Изработка на веб страна

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

18.000 ден

Highlights

Изработка на веб страни, блогови и Интернет продавници.

Опис

Изработка на веб страни, блогови и Интернет продавници.

Во дизајн пакетот влегува CMS систем и тема. Вие избирате дизајн решение во зависност од типот на сајтот. 
Време на изработка на сајтот од моментот на доставување на материјалот (текст и слики) е 5 работни дена.
Цената зависи од типот на веб страницата. Почетна цена е 18000 денари.

За понуда можете да не контајтирате на info@giftsmacedonia.com

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.