Балон срце – фолија

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

330 ден

Опис

Балон срце – фолија, наполнет со хелиум

Нарачката ја доставуваме 1-2 дена од моментот на уплата на нарачката.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.