Балон буква или бројка со хелиум 80 см.

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

550,00 ден

Опис

Балон ЕДНА буква или бројка со хелиум, 80 см. (златна или сребрена боја).

Во коментар на нарачката, Ве молиме наведете ги буквите кои ги сакате.

Нарачката ја составуваме 1-2 дена од моментот на уплата.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.