Балон – Буква/бројка со хелиум 100 см.

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

680 ден

Опис

Балон ЕДНА буква или бројка со хелиум, 100 см. (златна или сребрена боја).

Во коментар на нарачката, Ве молиме наведете ги буквите кои ги сакате.

Нарачката ја составуваме 1-2 дена од моментот на уплата.

 

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.