Балони 3 срца

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

950 ден

Опис

Балони 3 срца со фолија, наполнети со хелиум.

Нарачката ја доставуваме 1-2 дена од моментот на уплата на истата.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.