Балони ( полнети со воздух) 100 см.

  • Брза испорака

    Најпопуларни производи
  • Сигурна достава

  • Уникатни подароци

  • Сигурно плаќање

250 ден

Опис

Балон ЕДНА буква или бројка со воздух  100 см.

Во коментар на нарачката наведете кои букви или бројки ги сакате.

Нарачката ја доставуваме 1-2 дена од моментот на уплата.

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.