Соработка

Интернет продавницата www.giftsmacedonia.com е интернет продавница на друштвото Дигитал трендс доо од Скопје.

Услугата кој ја нуди ДИГИТАЛ ТРЕНДС наменета за сите трговски друштва и поединци кои сакаат да ја изложат нивната понуда на интернет, да ги промовираат и продаваат своите производи на интернет продавницата www.giftsmacedonia.com  на крајните корисници, на територијата на Република Македонија.

Корисниците на  нашите услуги ќе можат да користат:

  • Отстапување на простор во рамките на интернет продавницата www.giftsmacedonia.com
  • Промовирање на социјални мрежи

Ако сте компанија, трговец поединец, занаетчија, уметник … и сакате да ги проширите Вашиот бизнис online, пополнете ја контакт формата, со задоволство ќе Ви одговориме!

Контакт форма