За нас

GiftsMacedonia.com e отворена, забавна компанија која ја вреднува среќата пред сè !

Нашиот портал е специјализиран за нарачување на општи и персонализирани подароци, како и услуги – изненадувања за вашите најблиски.

Самиот портал е организиран по категории, со широк спектар на подароци, каде можете да го изберете подарокот (производот), примателот и приликата, односно поводот за подарокот, со цел да го добиете посакуваниот производ што е можно побрзо.

Нашата мисија е да им помогне на сите, да најдат фантастични подароци, додека се забавуваат и тоа со само неколку клика ! Уживајте во нашата подарочна приказна …

Тимот на GiftsMacedonia

X